Dilinjin svet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ta Vitám :)

ta vitám po druhý krát. Prvý krát ste ani nemali šancu si niečo prečítať, pretože ja šikovná som si napísala celý článok a potom som ho neuložila a potom som sa začala hrať so šablónami a potom mi to zmizlo :D no celá ja. Dilinja.
Ja len tak som chcela vlastne vyjadriť svoje pocity, že o čo mi tu vlastne ide.
O čo mi to ide? Jáj... vyjadriť všetko to, čo som sa zatiaľ opovážila vyjadrovať len vo vlastnej hlave takto prudko na verejnosti a to všetko pod rúškom anonymity. Možno z časti aj preto, že si myslím, že občas aj viem písať a že niekto by sa mohol na tomto tu dobre pobaviť a s časti určite aj preto, že ako študent pracujúci popri zamestnaní sa nudím, pretože frekvencia zákazníkov v predajni kde pracujem je asi tak 1 za 2 hodiny. Takže tak.
Možno chcem prísť na to, že nie som jediný zmätený človek na tomto svete. Možno chcem aby ma niekto pochopil. Možno chcem len aby som niekoho zaujala a možno chcem len svetový mier. Sama neviem. Ale mám pocit, že to bude dobrý ventil...

ta Vitám :) | stály odkaz

Komentáre

  1. bojuj, Dilinuška
    za ten svetový mier!... a vitaj!
    publikované: 26.09.2011 19:23:50 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Ta Vitaj,
    publikované: 26.09.2011 21:56:09 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014